În sezonul al doilea, Arhiva de Sunet explorează felul în care cultura pop și reprezentările ei muzicale – de la Phoenix la Pacha Man, de la Haos, Guranii și Liviu Mateș la Genius, Negură Bunget, Carmen Șerban și K-lu, de la Underground Festival la Festivalul PLAI – au rezonat în spațiul sociopolitic al Timișoarei.

Din octombrie, pe toate platformele de streaming!

Până atunci, vă invităm să ascultați primul sezon din 2020:

Echipa de producție: Paul Breazu, Ionuţ Dulămiţă, Mihai Lukács.

Produs de Centrul Dialectic.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timișoara și a Consiliului Local Timișoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Timișoara, RFI, IQAds, Scena 9, Vice, Cultartes, Decât o Revistă, Un site de muzica, Cooperativa Urbană.