MAMA

Oana Rusu este actriță.

Maria Sgârcitu este muziciană, textieră și performeră.

Mișa Dumitriu este scenograf.

Alex Horghidan este scenografă.

Mihai Lukács este regizor și dramaturg.

Arhiva de Sunet

Paul Breazu este jurnalist cu o experiență de 15 ani în aria editorială, remixer cultural, promoter și DJ. În prezent face parte din proiecte interesate de arheologia muzicii pop din România (Batiscaf Radio, Discotecă), de condiția socială și culturală a comunităților marginale/marginalizate (PARADAIZ), este implicat în producția unor evenimente experimentale (CUCA, MetaOrganum) și semnează texte dedicate muzicii și culturii pop în publicațiile Dilema Veche, Scena9, Vice și TLTXT.ro.

Ionuț Dulămiță lucrează de 15 ani în presă. A scris pe teme socioculturale și de mediu pentru Jurnalul Național, Cotidianul, Think Outside the Box, Scena9, Esquire și Decât o Revistă. De curând, și-a transferat preocupările de jurnalist și în desen & pictură.

Mihai Lukács este cercetător, regizor de teatru, artist transmedia și manager cultural. Lukács este doctor în studii de gen comparate al Universității Central Europeane din Budapesta cu o teză despre isteria regizorilor moderniști Stanislavsky, Meyerhold și Artaud. Ultimele sale practici artistice vorbesc despre contraistorii locale și cercetarea afectivă a arhivelor. A publicat articole în Analize Journal of Gender and Feminist Studies, Baricada, Bezna, Egophobia, Gazeta de Artă Politică, Holocaust. Studii şi cercetări, Játéktér, Kilobase, Laudatio, Raffia, Rețeaua Critică, Revista Arta, RomArchive, Studia Dramatica, Studies in Musical Theatre, TLTXT și The Attic Magazine.

Sillyconductor - Săptămâna sunetului

Cătălin Matei (Sillyconductor / Rochite) este un artist pluridisciplinar din București care lucrează în zona de performance, muzică, sound design, cercetare, instalații audio și video (Life before Internet, 2020; Fixlent, 2020; SUBMEDIAN, 2020, Two dots, three lines, 2020, Ondiocytherium, 2019; MetaOrganum, 2016; Carmine, 2018; Utopia Station, 2018).


Oedip la Timișoara

Mihai Lukács este regizor și dramaturg.

Cătălin Matei (Sillyconductor / Rochite) este un artist pluridisciplinar din București care lucrează în zona de performance, muzică, sound design, cercetare, instalații audio și video.

Timotei Drob este artist vizual.Bani Gheață

Mihai Lukács este artist și teoretician.

Bogdan Popa este filozof.